På besök hos den beresta klassen!

Här är dom, SEB12 från Årskurs två, som jag fick äran att träffa under min Worshop på Vallentuna Gymnasium denna sista fredag innan påsk. Jag hade redan innan besöket luskat lite i vad denna blandade klass (sam- sam och sam- beteende samt ekonomi) hade fått höra om utvecklingsfrågor och bistånd och det var verkligen en del!

Det roliga var att klassen hade luskat och gjort research om Mig! ” -DÄR ÄR HAN, MARINBIOLOGEN!!” möttes jag av redan innan innan jag gått in i klassrummet, och jag hann inte få upp datorn ur väskan innan det haglade frågor marina djur, koraller och sjöstjärnor. Jag fick se på bilder tagna under semestern på infångade bläckfiskar. Jag kunde inte annat än le, man blir glad av sånt bemötande! För att lära känan varandra öppnade vi upp med övningen “termometern” och det visade sig att i princip alla hade varit långt utanför norden och senast på en klassresa. KUL! Senare berättade jag om mitt projekt i asien, om fiskefarmar, och om de levnadsförhållanden som råder där. Det är inga lätta ämnen vi rask behandlade, så det var så skönt att se så många ansikten lysa med intresse under workshopen!!

Tack för eran nyfikenhet, fortsätt med det och hör gärna av er. Och då jag ska tillbaka till Vallentuna Gymnasium ses vi ju snart igen!!

Glad påsk SEB12!

Inga kommentarer, bli den första!

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

sex + fjorton =