MFS-information till gymnasieelever!

I dag fick jag för första gången berätta för gymnasieelever i årskurs 2 om mina erfarenheter i Tanzania! Jag var inbjuden av Österportsgymnasiet i Ystad för att prata om Minor Field Study (fältstudier) på deras dag ägnad åt internationella studier. Flera av gymnasieeleverna hade redan planer på att antingen studera, jobba eller bara resa utomlands och de hade flera olika frågor om ämnet.

Jag fick möjlighet att hålla presentation för två olika grupper och de lyssnade intresserat, även om de kanske ibland hade tankarna på vårsolen och sommarvärmen utanför.

Studievägledarna som arrangerade dagen bjöd på både fika och lunch och jag blev väl omhändertagen så jag hade en riktigt trevlig dag i Ystad! Jag hoppas att jag eller någon annan av oss i Sida Alumni-programmet får möjlighet att besöka dem igen!

/Åsa Fagerström

5 Kommentarer

 1. louisemalmqvist3 maj, 2012 på 21:12

  Snyggt Åsa!

  Svara
 2. louisemalmqvist3 maj, 2012 på 21:13

  Snyggt jobbat Åsa!

  Svara
 3. Bra Åsa! Grattis till succén! 🙂

  Svara
 4. Margareta Wennlund Åkerblom4 maj, 2012 på 15:11

  Fantastiskt Åsa – så kul att läsa om ert arbete

  Svara
 5. Åsa Fagerström4 maj, 2012 på 17:39

  Stort tack för er respons och support! Det är kul att vi äntligen är igång på riktigt!

  Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

sexton − ett =