Metodfestival kring lärande för hållbar utveckling!

I tisdags var det metodfestival kring hållbar utveckling i Umeå vilket arrangeras av Naturskolan och Umeå kommun i samarbete med Den Globala Skolan. Det var en dag med massor av intressanta seminarier kring lärande för hållbar utveckling. Däribland fanns givetvis Sida Alumni representerat! Under två seminariepass fick jag träffa nyfikna och engagerade lärare från grundskolan. Jag berättade vad Sida Alumni är och vad vi kan erbjuda. För att exemplifiera detta berättade jag om erfarenheter från min MFS-resa. Under passet körde vi några övningar som jag upptäckte går lika bra att köra med lärare som elever. Termometern satte i gång tankeverksamheten, Ett steg fram gav ett rollbyte och Stolsövningen framkallade många skratt. Det var många som uppskattade dessa och ville veta mer. Hoppas ni hade minst lika kul som jag, vi ses!

Inga kommentarer, bli den första!

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

fyra + tre =